Tänään se alkoi lopuillakin meidän perheen jäsenillä -joululoma <3.  Kun kaikki olivat kotiutuneet, kävin kuusenhakumatkalla. Olen vuodesta -98, ostanut kuusen aina samalta kuusimyyjältä, mutta tänä vuonna hän ei enää ollutkaan tutussa paikassa. Siispä oli etsittävä uusi myyjä.

Kuusen osto on minulle yksi perinteistä, enkä voi kuusta mitenkään ostaa keneltä tahansa 😂. Lähellä olevan kaupan pihalla oli myyjä, mutta hän ei tuntunut minun kuusikauppiaaltani.

Olin päivällä ajanut harjun päältä ja huomasin siellä myös kuusia myytävän. Niinpä nappasin hanskat käteen ja kipitin portaat ylös. Harjun päällä vaelsikin kansaa vastaan kuuset kainalossaan...

Perille päästyäni pääsin jutulle kuusikauppiaan kanssa ja hänpä olikin varsin mukavan, perinteisen tuntuinen kuusikauppias ja niinpä pian kipittelin tyytyväisenä kuusi kainalossani portaita alas, kotia kohti.

Huomenna taitaa olla aika koristella kuusi, päivää aikaisemmin kuin yleensä :), kuusen koristelu on ollut meillä perinteistä aattoaamun puuhaa. Kovasti täällä jo aattoa odotellaan, niin lapset, kuin koiratkin, joista laitankin kuvan tähän loppuun :).

25531909_10156178719739236_5409324929388