Nyt on ollut kovasti kaikkea muuta puuhaa, niin en olekaan hetkeen ehtinyt korttien pariin. Toisaalta kesällä tulikin tehtyä aika paljon, joten nyt voi hyvällä omallatunnolla tehdä muutakin.

Eilen kävin kivassa kirppistapahtumassa, josta tein monenlaisia ihania löytöjä. Kunhan jossain vaiheessa ehdin niitä kuvailemaan, niin laitan kuvia tännekin.

Tänäänkin olisi ollut Vilttikirppis Kalevassa ja tarkoitukseni oli mennä sinnekin ostoksille, mutta vilkaisu vinttiin sai minut järkiini. Tajusin, että ennen kuin nämä tyttöjen vanhat pieneksi jääneet vaatteet on

järjestetty kirppikselle vietäväksi, ei kannata shoppailla lisää. Niinpä tämä päivä kuluikin rattoisasti lasten vaatteita lajitellen. Järkkäilin vaatteita sellaisiin muovilaatikoihin, joita onkin ainakin yli 10. Olisi kai hyvä

jossain vaiheessa tosiaan poiketa itsekin siellä kirppiksellä, myyjäpuolella.

Sen verran uuvuttavaa puuha oli, että mieheni vei koko porukan kahville ihanaan Amurin helmeen.

Sieltä tullessa ihailimme tätä ruusua, joka vielä niin kauniisti kukki :)

Kun minä jo kovasti olen ajatuksissani syksyssä ja laulelen syksyisiä lauluja, mieheni laulaa Mamban Vielä on kesää jäljellä -kappaletta.

Ja kun mieheni näki ruusun, hän totesi vaan:" Katso nyt. Tämäkin ruusu on vasta aukeamassa. Siis vielä on kesää jäljellä :) ".

ja oikeinpäin...