Tällä seuraavalla kortilla osallistuin KK-sivustolla olevaan ilmatteks haasteeseen. Tällä kertaa kaiken-ihan kaiken liimaa ja teippiä lukuunottamatta piti olla kierrätettyä.

Tämä olikin haastava, mutta hauska haaste.  Esille kaivoin  rautakaupasta hakemani tapettimallikirjan, skräppipaperilehtiön kannen, vanhan neuvolan esitteen ja tyttöjen rikkinäisistä kruunuista talteen ottamani "timantit" sekä mustan ja oranssin musteen.

 Sräppipaperilehtiön kannesta leikkasin korttipohjan ja vauvakuvan alle kehyksen. Vauvakuva on neuvolan esitteestä. -Ihana kuva mielestäni :)  Kukkaset on leikattu myös siitä neuvolan esitteestä.  Lehdet ja pohja ovat tapettikirjasta. Pohjaan kaipasin hieman väriä ja leimasin siihen kiekuroita oranssilla musteella.  Kukkiin liimasin "timantit" tyttöjen vanhoista kruunuista. Lisäksi teksti eteen ja taakse ja se oli sitten siinä :)

Edestä:                                                                                                                                                     Takaa:

 

Materiaalit: